Avoin kirje Ylen toimitukselle

450px-Ylen_logo.svg

Arvoisa Ylen toimitus,

Olen seurannut uutisointianne huolestuneena jo vuosia. Toimittajanne elävät punavihreässä kuplassa, minkä seurauksena kansalaiset joutuvat viikottain, elleivät jopa päivittäin lukemaan suoranaista mädätystä. 

Mihin te pyritte uutisoinnillanne? 

Itse kannan todella suurta huolta suomalaisten syntyvyyden heikosta tilasta. Tiedostan, että ongelmat ovat laaja-alaisia, mutta yksi suurimmista syistä on tälle on ajatusmaailma, joka ihannoi individualismia ja melkein halveksuu perhe-elämää ja äitiyttä. Tämä on nähdäkseni varsinkin nuorilla naisilla valtavirtaa –  omasta “vapaudesta” ei tahdota luopua. 

Tähän on päädytty suurelta osin mielipidevaikuttamisella. 

Miksi? Miksi verovaroin ylläpidetty media tekee johdonmukaisesti töitä suomalaisten sukupuuton ja huoltosuhteen heikentymisen eteen? Teidän tulisi tehdä töitä suomalaisten hyvinvoinnin, jatkuvuuden ja sivistyksen eteen. Miksi meidän tulisi ylläpitää tällaista toimintaa verovaroin? 

Uutisointinne on vahingollista. Viikosta toiseen nostatte esiin yksilöitä, jotka ihannoivat vapautta, matkustelevat, eivät kaipaa lapsia ja niin edelleen. Entä jos muuttaisitte suuntaanne ja alkaisittekin uutisoida perheistä, niiden onnesta ja siitä, miten perhe on kaiken alku? Ihmisten arvomaailman  muuttuminen on pitkä prosessi, joten se täytyy aloittaa heti. Kokeilkaa tätä edes viikko. Kokeilkaa edes viikko sitä, miltä tuntuu puhua perheistä kauniisti. Puhukaa siitä, että perhe on tavoittelemisen arvoinen yksikkö, joka pitää koko yhteiskuntaa pystyssä. 

Ystävällisin terveisin,

Auri Siika-aho

2. varapuheenjohtaja

Perussuomalaiset Nuoret ry