Eduskuntavaalit 2023

Äänestä suomalainen ensin

Rakennetaan koti.

Lupaan, että johdonmukainen linjani jatkuu, enkä pelkää puolustaa sitä, mikä on minulle tärkeää. Haluan olla osaltani rakentamassa parempaa, turvallisempaa Suomea, missä maalla on hyvä asua ja kaupungeissa turvallista elää. Sellaista Suomea, missä työnteko ja yrittävyys on kannattavaa .

Olen se tavallisten autoilevien suomalaisten ääni. Se ääni, joka haluaa laskea ihan tavallisten ihmisten elämisen kustannuksia ja jolle perheet ovat yhteiskunnan tärkein voimavara. Perheet ovat se perusyksikkö, joista kasvaa meidän tulevaisuuden voimvavara. Politiikan suunnan on muututtava suomalaismyönteisemmäksi.

Ydinteemani ovat

Lisää lapsiperheitä

Tarvitsemme lisää lapsiperheitä ja työssäkäyviä ihmisiä, jotta koulut ja palvelut saadaan turvattua. Edistetään kaikenlaista liikkumista. Suomalaisten tarpeeksi korkea syntyvyys on elinehto.

Talous kuntoon

Talous pitää rakentaa kestävälle pohjalle, jossa varat käytetään tuottavasti ja ympäristö huomioiden. Yrittäjänä tiedän vastuullisen talouspolitiikan tärkeyden. Työ ja yrittäjyys on hyvinvoinnin lähde.

Vetovoimaa kaupunkiin

Kaavoitus, verkkoyhteydet ja tonttipolitiikka. Rakennetaan kaupunki, jonne halutaan muuttaa ja jossa halutaan pysyä. Tehdään rakentamisesta helpompaa.

Haluatko tukea kampanjaani ja siten auttaa minua vaalityössä?

Vaalityötäni voit tukea joko suoraan Mobilepaylla tai Auri Saarelaisen tukiyhdistyksen tilille. Tukiyhdistys aloittaa rahankeräyksen 6 kuukautta ennen vaaleja  (Laki ehdokkaan vaalirahoituksesta (273/2009))

Kiitos jo etukäteen!