Eduskuntavaalit 2023

Pelasta Suomi.

Vain suomalainen ymmärtää toista suomalaista. Haluan vahvistaa kulttuuriamme, perimää ja kielen asemaa. Yksilönvapaudet ja demokratia ovat suomalaisuuden peruskallio. Meidän täytyy itse saada päättää omista asioistamme.

pexels-mihis-alex-21014

Pakkopalautukset käyntiin

Meidän on kiristettävä maahanmuuttopolitiikkaa. Jengiväkivalta, palavat autot ja suomalainen vähemmistö eivät saa olla tulevaisuuttamme. Rajat on saatava kiinni ja pakkopalautukset käynnistettävä.

daniil-silantev-dueW8LhK-FU-unsplash

Elämä eletään perheissä

Perhe on yhteiskunnan perusta, elämän tärkein tuki. Perheitä tuettava eri vaiheissa. Varhainen puuttuminen, turvallinen opintie ja lisäykset vanhempainpäivärahoihin. Perheitä kohdeltava kunniakkaasti.

pexels-baptiste-valthier-997611

Meillä on vain yksi Suomi

Vahvistetaan Suomen kielen asemaa, poistetaan pakkoruotsi. Perinne- ja luontotaitojen opetusta kouluun. Pidetään metsät ja vedet omistuksessamme. Yksilönvapaus ja demokratia ovat peruskalliomme.

Suomalaisuus on ainutlaatuista – perinteemme, kielemme, kulttuurimme. Kansallistunne ja syvä rakkaus kotimaahan tuntuu sielussa saakka. Tämä voima ajaa minua eteenpäin. 

Vaimona ja äitinä seuraan huolestuneena Suomen muuttumista, kristinuskon halventamista, turvattomuutta ja suomalaisuuden katoamista. Millaisessa Suomessa lapseni kasvaa. Millainen on Suomi 30 vuoden kuluttua?

Haluan tehdä Suomesta paremman paikan suomalaisille. Haluan, että lapsiperheemme voivat hyvin ja kaikkialla on turvallista kasvaa. Vanhemmat ja lapset saavat tukea varhaisessa vaiheessa ja suomalaisilla on edellytykset ja varaa käydä töissä sekä yrittää. 

Emme voi uhrata hyvinvointiamme maailmanparantamisen nimissä. Jengiväkivalta, palavat autot ja suomalainen vähemmistö eivät saa olla tulevaisuuttamme. Rajat on saatava kiinni ja pakkopalautukset käynnistettävä. Myönnetyt kansalaisuudet otettava syyniin ja oleskelun perusteet arvioitava uudelleen. Sen sijaan, että nostamme vähemmistöjä korokkeelle, tulee meidän laittaa suomalaiset etusijalle, jotta emme itse päädy vähemmistöön.

Vain suomalainen ymmärtää toista suomalaista. Haluan vahvistaa kulttuuriamme, perimää ja kielen asemaa. Yksilönvapaudet ja demokratia ovat suomalaisuuden peruskallio. Meidän täytyy itse saada päättää omista asioistamme.

Maailman puhtaimmat vedet, maa ja ilma. Turvallinen ympäristö, ja rakkaus kotimaahan, hyvinvoiva kansa. Ne haluan jättää jälkipolville.

Tue kampanjaani!

Matkaani voi tukea liittymällä tukitiimiini, suosittelemalla minua kavereille tai jakamalla julkaisujani. Eduskuntavaalikampanja vaatii myös paljon rahaa ja voit tukea minua rahallisesti seuraavilla tavoilla: :

Mobilepay: 0440401930

Viesti: vaalituki

Tilille: FI68 1011 3501 0055 56

Saaja: Auri Saarelaisen tukiyhdistys

Viesti: vaalituki

Kaikki apu otetaan nöyränä vastaan. Pienikin summa auttaa minua eteenpäin kohti Arkadianmäkeä. Alle 1500 euron tuet voi antaa anonyymisti, suurempien antajat minun tulee vaalien jälkeen ilmoittaa. 

Mikäli yrityksesi haluaa tukea minua, ota rohkeasti yhteyttä minuun joko puhelimitse (0440401930) tai sähköpostitse (auri@aurisaarelainen.fi).

Kiitos jo etukäteen!