KUNTAVAALIT 2021

Valkeakosken kaupunginvaltuutettu sekä kaupungin hallituksen jäsen 
Perinteitä vaalivana ihmisenä perinteiset perhearvot ovat minulle tärkeitä. Haluan työskennellä niiden puolesta ja tehdä kaupungista houkuttelevan lapsiperheille. Valkeakosken tulee olla lapsille turvallinen kaupunki kasvaa kohti aikuisuutta. Lähellä olevat hoitopaikat ja koulut tuovat vanhemmille helpotusta arkeen. Laajat harrastusmahdollisuudet ovat kasvaville lapsille tärkeitä paikkoja kehittää kykyjä sekä tavata muita lapsia ja luoda ystävyyssuhteita. Harrastukset ovat tärkeässä roolissa syrjäytymisen ehkäisyssä.

Kaupungin tulee myös ohjata resursseja nuorten kasvavaan päihdeongelmaan. Nuorten tulee saada apua matalalla kynnyksellä. Nuoret viettävät valtaosan ajastaan kouluissa, joten riittävät resurssit oppilashuoltoon ja tarpeeksi pienet ryhmäkoot auttavat aikuisia havaitsemaan apua tarvitsevan nuoren herkemmin.

Oikeudenmukainen kaupunki tarjoaa asukkaille tasapuolisesti palveluita ja suuntaa varat tarpeellisiin hankkeisiin. Kaupungin ei tule tuhlata rahaa pride-liputuksiin tai nostaa vähemmistöjä korokkeelle erilaisin kampanjoin eikä tuhlata sukupuolineutraaleihin liikennemerkkeihin. Valkeakosken ei tule ottaa vastaan kiintiöpakolaisia.

LISÄÄ LAPSIPERHEITÄ

Tarvitsemme lisää lapsiperheitä ja työssäkäyviä ihmisiä, jotta lähikoulut ja palvelut saadaan turvattua. Edistetään kaikenlaista liikkumista. Suomalaisten tarpeeksi korkea syntyvyys on elinehto.

TALOUS KUNTOON

Talous pitää rakentaa kestävälle pohjalle, jossa varat käytetään tuottavasti ja ympäristö huomioiden. Yrittäjänä tiedän vastuullisen talouspolitiikan tärkeyden. Työ ja yrittäjyys on hyvinvoinnin lähde.

VETOVOIMAA KAUPUNKIIN

Kaavoitus, verkkoyhteydet ja tonttipolitiikka. Rakennetaan kaupunki, jonne halutaan muuttaa ja jossa halutaan pysyä. Tehdään rantarakentamisesta helpompaa.
Ehdokassivuni tästä
homedatabaseheart