Muuttuuko konservatismi rikokseksi?

kielot

Kun sateenkaariperheet, homoadoptiot, translait ja sukupuolten moninaisuus valtaavat tilaa niin julkisessa keskustelussa kuin jokapäiväisessä elämässämmekin, saavat perinteiset perhearvot, heterot ja konservatiivit väistyä antamaan tilaa. Väistyminen ei edes riitä, vaan meitä ajetaan hitaasti kohti nurkkaa, jossa ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin pakko. Meidät yritetään pakottaa muuttamaan ajatuksiamme, ideologiaamme, arvojamme ja kaikkea mihin uskomme. 

Jos haluat pitää avioliiton naisen ja miehen välisenä asiana tai suoda lapselle oikeuden isään ja äitiin, olet homofoobinen. Kun taas haluat säilyttää Suomen sen ihmisineen, kulttuureineen ja kielineen, olet rasisti. Suvaitsematon. Ihmisiä painostetaan eroamaan kirkoista ja luopumaan sukupolvien ylittäneistä perinteistä, kuten joulujuhlista ja suvivirsistä. 

Ei näin.

Äitienpäivänä pohtiessani perheen merkitystä ymmärsin, mitä punavihreät tekevät. He väsyttävät. Se on täysin tietoista. He luottavat siihen, että konservatiivit väsähtävät, jäävät jalkoihin ja vaikenevat arvoistansa. Media auttaa prosessissa, sillä mediassa ihannoidaan vihervasemmistolaisia asioita ja konservatiivisesta näkökulmasta kirjoitetut artikkelit tai klikkiotsikot ovat yhä harvemmassa.

Media kertoo, kuinka rohkeaa on puolustaa homoparien oikeuksia tai tunnustaa 30 sukupuolta. 

Rohkeaa, eli tavanomaisesta poikkeavaa. Millä tavalla edellä mainittujen asioiden puolustaminen on enää tavanomaisesta poikkeavaa? Ei millään. Se on enemmänkin pelkoa siitä, ettei halua yhteiskunnan vihaa niskaansa. Rohkeutta on puolustaa omia arvojaan. On rohkeaa asettua haiden syötäväksi, median raatelemaksi ja puolustaa perinteisiä perhearvoja, konservatiivista elämää ja heteroparien oikeuksia. 

Miten voi olla mahdollista, että aikana, jolloin ihmisoikeuksia ja jokaisen itsemääräämisoikeutta korostetaan, puhutaan sananvapaudesta ja mielipidevapaudesta, yritetään samalla vaientaa ihmisryhmä, joka uskoo perinteisiin asioihin? Millä tavalla se on tasa-arvoa tai vapautta? 

Monet valtaapitävät diktaattorit ovat pyrkineet pakottamaan ihmiset saman aatteen alle. Hitler, Stalin, Saddam Hussein.

Elämmekö me nyt aikakautta, jolloin meitä pakotetaan punavihreiksi ja johtaako se siihen, että konservatismi kielletään täysin? Muuttuuko konservatismi rikokseksi?