Valtuustotyö

Olen ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu, sekä kaupunginhallituksen jäsen. Sen lisäksi toimin valtuustoryhmämme sihteerinä. Minuun voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä niin puhelimitse, sähköpostitse kuin somessakin.

Kiitos äänestäjilleni luottamuksesta!

Uskon elinvoimaiseen, lapsiperhemyönteiseen kaupunkiin, missä luonto on lähellä ja ihmisillä on tilaa elää. Sellaiseen kaupunkiin, mihin mielellään perustaa perheen, juurtuu ja jää.  Näiden asioiden eteen haluan tehdä töitä tällä valtuustokaudella. 

Ydinteemani ovat

daniil-silantev-dueW8LhK-FU-unsplash

Lisää lapsiperheitä

Tarvitsemme lisää lapsiperheitä ja työssäkäyviä ihmisiä, jotta koulut ja palvelut saadaan turvattua. Edistetään kaikenlaista liikkumista. Suomalaisten tarpeeksi korkea syntyvyys on elinehto.

ibrahim-boran-PXnJeZxMuRY-unsplash

Talous kuntoon

Talous pitää rakentaa kestävälle pohjalle, jossa varat käytetään tuottavasti ja ympäristö huomioiden. Yrittäjänä tiedän vastuullisen talouspolitiikan tärkeyden. Työ ja yrittäjyys on hyvinvoinnin lähde.

narahari-k-r-r0aq9pYIadI-unsplash

Vetovoimaa kaupunkiin

Kaavoitus, verkkoyhteydet ja tonttipolitiikka. Rakennetaan kaupunki, jonne halutaan muuttaa ja jossa halutaan pysyä. Tehdään rakentamisesta helpompaa.

Tekemäni valtuustoaloitteet

Untitled design (3)

Valkeakosken lipputankoon vain Suomen lippu

2.5.2022

potato-g670cc44c7_1920

Riisin korvaaminen kotimaisella ohralla ja perunalla

13.12.2021

ducks-g38d3239df_1920

Lapsiperhemyönteisempi Valkeakoski

15.11.2021