Valkeakosken lipputankoon vain Suomen lippu

Untitled design (3)

Viime valtuustokaudella tehtiin päätös, joka syrjii ja erottelee kaupunkilaisia sekä aiheuttaa eripuraa asukkaiden välille.  Päätös nosti seksuaalivähemmistöt muiden kaupunkilaisten yläpuolelle eikä täten ollut yhdenvertainen. Päätös koski Pride-liputusta.

Erityisesti näinä aikoina kansallinen yhtenäisyys on elintärkeää. Se on se voima, jonka ansiosta itsenäistyimme aikanaan. Se on se voima, jonka avulla voitetaan suurempikin vihollinen ja turvataan kansamme olemassaolo tulevaisuudessakin. Asenteellinen poliittinen liike Pride on jo vuosia yrittänyt erotella kansaa ja murtaa kansallisen identiteetin ja yhtenäisyyden. Siksi Pride-lippu ei kuulu kaupungin salkoon.

Kaupungin tehtävä on ajaa jokaisen kaupunkilaisen etua tasapuolisesti. Tämä on yksiselitteistä, se sisältää jokaisen kaupungissa asuvan. Kaupungin tehtävä ei ole lokeroida asukkaitaan Priden rakentamiin lokeroihin.

Me allekirjoittaneet emme kannata kaupungin lipputankoihin nostettavan minkäänlaisia aatteellisia tai ideologisia lippuja. Esitämme, että tästä eteenpäin Valkeakosken kaupunki liputtaa vain ja ainoastaan Suomen lipulla tai kaupunkiviirillä. Ne ovat tasa-arvoisia, yhdenvertaisia ja huomioi kaikki asukkaansa sellaisina kuin he ovat. Tämä toimi lisää kuntalaisten yhtenäisyyttä ja se, jos mikä on näinä aikoina tärkeää.

Valkeakoskella 2.5.2022